Richard Dolan analyseert de UFO onthulling van de eeuw de Admiraal Wilson Documenten

In de ufo gemeenschap zijn de geruchten over de speciale programma’s voor het bestuderen van geborgen ufo technologie al jarenlang bekend. Deze geruchten worden nu krachtig bevestigd door het lekken van de zogenaamde Admiraal Wilson Documenten. De Admiraal Wilson Documenten zijn te lezen op Imgur.com of hier op de site, Het is belangrijk om ze te lezen om goed te kunnen begrijpen waarom het lekken van deze documenten zo belangrijk is en waarom Sceptici het moeilijk zullen hebben om dit te ontkrachten.
View post on imgur.com
In de onderstaande video analyseert Richard Dolan, een van ‘s werelds toonaangevende onderzoekers en schrijvers op het gebied van UFO’s, de implicaties van het bekend worden van deze documenten. Je kunt de inhoud van de stream nalezen website van Richard Dolan
Article: UFO Leak of the Century: Richard Dolan Analyzes the Admiral Wilson Leak
Vraag en antwoord sessie over onder andere de Admiraal Wilson Documenten De Wilson lekken: laatste ontwikkelingen Meer achtergrond kun je lezen op het blog van Keith Basterfield hier>> De ontwikkelingen gaan momenteel razendsnel en ik zal dit artikel regelmatig updaten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *