|

Het vierde inzicht: Doe altijd je best

Doe onder welke omstandigheden dan ook, altijd je best, niet meer en niet minder. Maar bedenk dat je beste best niet op ieder moment hetzelfde is. Alles is voortdurend in beweging, dus ook je beste best zal de ene keer van betere kwaliteit zijn dan de andere.

Door je best te doen ga je intensiever leven. Je wordt productiever en je gaat goed voor jezelf zorgen door het beste van jezelf aan je gezin, de gemeenschap, aan alles te geven. En dat is juist waardoor je je intens gelukkig zult voelen.

Als je dingen doet, gewoon om ze te doen, zonder een beloning te verwachten, zul je merken dat je alles leuk vindt wat je doet. Je zult waarschijnlijk toch wel worden beloond, maar je bent daar niet zo op gefixeerd dat je het alleen maar om het geld, het loon doet. En als je echt helemaal geen beloning verwacht, krijg je vaak meer dan je ooit had durven dromen.

Als je gaat leven volgens deze vier inzichten zul je niet langer in een hel leven. Dat is dan onmogelijk geworden, absoluut! De vier inzichten zijn een samenvatting van het meesterschap van transformatie van de Tolteken. Je transformeert hel tot hemel. De droom van de planeet wordt tot jouw persoonlijke hemelse droom getransformeerd.

Maar let op! Je moet wel een sterke wil hebben om je eraan te houden. Waarom? Omdat ons pad waar we ook gaan, bezaaid is met obstakels. Iedereen probeert de afspraak die we met onszelf hebben gemaakt te saboteren door ons te provoceren om in het oude patroon terug te vallen. Het probleem wordt gevormd door al die andere inzichten die deel uit maken van de droom van de planeet. Die andere inzichten zijn ook heel erg krachtig. Daarom moet je een groot jager, een groot krijger zijn om deze vier inzichten met je leven te verdedigen. Je geluk, je vrijheid, je hele manier van leven hangt ervan af.

Samengevat uit: De vier inzichten

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.