Zijn er kunstmatig gecreëerde muren op mars?

Volgens ufo onderzoekers en ufo jagers is er weer een monumentale ontdekking op het oppervlak van Mars gedaan. Recente beelden gemaakt door NASA’s curiosity rover tonen wat mogelijk kunstmatig gemaakte structuren (muren) zijn op de rode planeet.

Ufo jagers wijzen erop dat de beelden suggereren dat dit het bewijs is dat er bewijst dat er in het verleden leven op Mars was.

Volgens velen bewijzen deze beelden dat miljoenen jaren geleden, toen de rode planeet een atmosfeer net als de aarde had, zich beschavingen op onze buurplaneet ontwikkelden. Deze beelden samen met andere interessante foto’s van de rode planeet. Tonen aan dat Mars in het verleden werd bewoont door intelligente levensvormen die structuren, gebouwen en monumenten bouwden. Net als wij op de aarde doen.

 

Terwijl sceptici deze bevindingen meteen stevig afwijzen, hebben mensen op de social media de beelden van Mars vergeleken met foto’s van muren uit de oudheid op aarde. De overeenkomsten zijn verbluffend.

De mogelijkheid van leven op Mars

Overweeg eens een moment de mogelijkheid dat in het verre verleden, toen Mars water en een atmosfeer had. En er zich leven ontwikkelde op de planeet. Na honderdduizenden of misschien wel miljoenen jaren ontwikkelde het leven zich tot het punt dat men in staat was om structuren te bouwen. Net zoals wij hier op aarde. Het leven op Mars bleef floreren, de maatschappij ontwikkelde zich en de wezens die er woonden noemden Mars hun thuisplaneet miljoenen jaren geleden. Door chaotische veranderingen veranderde planeet in een verlaten en onherbergzame plek. Oceanen, meren en rivieren droogde op en alle vegetatie verdween.

 

Nu miljoenen jaren laten heeft onze beschaving zich zover ontwikkeld dat we ruimtevaartuigen naar andere planeten en manen kunnen sturen. We verkennen Mars en zien de ongelofelijke beelden die onze verbeelding prikkelen.

Hoewel de beelden het bovenstaande scenario kunnen ondersteunen, kunnen ze ook het product van Pareidolia zijn. Om Mars en zijn verleden volledig te kunnen begrijpen. En het bestaan van leven op de rode planeet te kunnen bewijzen of te weerleggen. Moeten we het bewijs fysiek onderzoeken en op basis van wetenschappelijke feiten tot een conclusie komen.

 

Het enige wat we op dit moment kunnen doen is ons zelf dit afvragen. Wat als deze beelden het bewijs zijn van oude structuren, muren en monumenten op de rode planeet. Wat als we hier kijken naar het product van oude intelligente buitenaardse wezens die miljoenen jaren geleden zijn uitgestorven? Op dit moment kunnen we ons alleen maar afvragen en debatteren over de vraag of deze beelden het product zijn van intelligent ontwerp of niet.

Bron

Wat denk jij? Werd Mars in een ver verleden bewoont door intelligente wezens? En wat denk jij wat er met ze gebeurt is?

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie