Wikileaks bevestigde in 2013 al wat NASA tot 2015 verborgen hield, Aliëns bestaan echt

Twee jaar geleden gaf Wikileaks geheime kabels vrij met onthullende informatie over buitenaardse aanwezigheid in ons zonnestelsel.

Wikileaks onthuld

Recentelijk heeft NASA, beschuldigd van het verbergen van het bestaan van buitenaards leven, geaccepteerd dat we niet alleen zijn in het universum en als alles gaat zoals gepland zullen we in tien a twintig jaar buitenaardsen ontmoeten.

De Wikileaks documenten hebben er niet toe geleid dat er regeringen of inlichtingendiensten die bij de cover-up waren betrokken in de problemen kwamen. De documenten vertelde ons alleen dat er buitenaardse beschavingen bestaan voordat NASA dit deed. Lees de citaten uit de bewuste kabel:

Mahmadsaid Ubaidulloev burgemeester van Dushanbe en voorzitter van de eerste kamer beweerde het bestaan van leven op andere planeten en waarschuwde door op te merken dat we ons moeten richten op het oplossen van onze problemen op aarde.

Een ander citaat uit de kabel:

Hij merkte op dat “de oorlog is zeer gevaarlijk”, en zei: “We weten dat er leven op andere planeten is, maar we moeten ervoor zorgen dat er eerst hier vrede is. ”

Lees de hele kabel

Ook voormalig NASA astronaut Dr Brian O’Leary, onthuld in de onderstaande video “er is overweldigend bewijs dat er contact met ons is opgenomen en dat beschavingen ons al een lange tijd bezoeken.”

Hieronder de meest recente opmerking van NASA

“Ik denk dat we binnen 10 jaar sterke aanwijzingen van leven buiten de aarde hebben. En dat we het definitieve bewijs binnen 20 tot 30 jaar hebben,” aldus NASA hoofdwetenschapper Ellen Stofan tijdens een paneldiscussie. Deze was discussie was gericht op de inspanningen van het ruimte agentschap. En om te zoeken naar bewoonbare werelden en buitenaards leven.

Uiteindelijk geeft NASA dus nog steeds niet toe dat buitenaards contact allang gaande is.

Bronnen:

Disclose.tv
AnonHQ
Space.com

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie