Zijn de videobeelden van een 12.000 jaar oude Anunnaki een hoax?

Mijn oog was gevallen op een video waar het lichaam van een 12.000 jaar oude Anunnaki op te zien zou zijn. Aangezien dit onderwerp mijn grote interesse heeft ben ik de video eens aandachtig gaan bekijken.

Er wordt aangenomen dat er een Anunnaki graf werd ontdekt in 2008. Echter, het onderwerp is nog vrij onbekend en iedereen die er meer over weet wordt verzocht naar voren te komen met de informatie.

Een ander bewijs van de Anunnaki is een video onder de titel “beelden van een 12.000-jarige Anunnaki God…”.

De video werd onlangs geüpload op YouTube. De uploader, Temple Of Mystery, het bleek dat de video echt beeldmateriaal bevat. Het lijkt erop dat deze video een gelkte video is van een 12.000-jarige Anunnaki.

Hoewel mensen zich bewust zijn van de oude buitenaardse theorie, is de meerderheid van de mensen nog steeds tegen de mogelijkheid dat een dergelijke theorie waar zou kunnen zijn. Hoewel sommigen van mening zijn dat de Anunnaki hun sporen hebben nagelaten in de opkomst van de hedendaagse mens, verkeren anderen nog steeds in ongeloof.

De video beweert dat het graf werd ontdekt in Iran in 2008, maar dat het werd overgebracht naar Israël.

Mensen die besloten om deze video te bekijken en hun visie te delen verklaarden het volgende:

“… Als je kijkt naar de afbeeldingen van de Annunaki in de kunst van de Sumeriërs, worden ze weergegeven met wat horloges op hun polsen lijken zijn. Als dit geen hoax is, dan zijn de jaren van het bewind van de koningen op de lijst van Sumerische Koningen is totaal legitiem zou ik veronderstelen. Het lijkt te mooi om waar te zijn.”

Een tegenovergestelde mening is de volgende:

“… Ziet er een beetje te mooi uit om waar te zijn, maar we kunnen dromen dat op een dag de waarheid zich zal onthullen. (Zoals ze zeiden in Independence Day-Ik hoop dat ze Elvis terug brengen.)”

Op basis van dit alles kan worden geconcludeerd dat er verschillende opvattingen bestaan over dit onderwerp. Terwijl sommige bereid zijn om met deze mogelijkheid rekening te houden, verkeren anderen nog steeds in ongeloof.

Door het ontbreken van bewijs, kan deze video gemakkelijk worden geclassificeerd als weer een hoax. Echter, zouden mensen het moeten zien en voor zichzelf beslissen. Totdat er hard bewijs is dat het waar is of dat het een hoax is, kunnen mensen het niet volledig afwijzen.

Sitchin was degene die wees op het bestaan van de Anunnaki in het verleden. uit overvloedige archeologische vondsten blijkt dat een uitzonderlijk geavanceerde beschaving van een mysterieuze planeet kwam in ons zonnestelsel. Ze kwamen naar de aarde en vestigden zich in in de Perzische Golf een slordige 432.000 jaar geleden. Er werd beweerd dat hun enige bedoeling was om enorme hoeveelheden goud te vergaren.

Ze kruisten uiteindelijk met de Homo Erectus en creëerde een soort die bekend staat als Homo Sapiens. Homo sapiens is dus een combinatie van de Homo Erectus en buitenaardse genen.

Bron: Worldunity.me

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie