Ufo expert dood aangetroffen, zag hij het aankomen?

Weer is er een ufo expert op onverklaarbare wijze om het leven gekomen en weer onderzoeken de autoriteiten zijn dood niet. Ufo expert Max Spiers, 39, vader van twee jongens is dood gevonden in Polen. Hij was in Polen om een praatje te houden over samenzweringstheorieën en ufo’s.

Opvallend is dat enkele dagen voor zijn dood hij zijn moeder een sms stuurde met de bizarre tekst; ‘Je jongen is in de problemen als er iets met mij gebeurt onderzoek het.’

Zijn dood wordt door de autoriteiten als natuurlijk gezien ook al is er geen autopsie op het lichaam gedaan.

Het zijn de onderzoeken naar ufo’s en overheid doofpotten die hem vijanden hebben bezorgd, zegt zijn moeder Vanessa Bates.

Max had een carrière gemaakt met het onderzoeken van ufo waarnemingen en mogelijke doofpotten. Recentelijk was hij de levens van bekende personen uit de politiek, het zakenleven en de entertainment industrie aan het onderzoeken. De vrouw bij wie hij verbleef kende hij nog niet zo lang, zij vertelde dat ze hem dood op de bank had aangetroffen.

https://www.youtube.com/watch?v=-nF_lfL_Dbo

Zijn onverklaarbare dood en de daarop volgende behandeling door de autoriteiten. Overtuigd de vele online volgers dat hij door overheidsagenten is vermoord.

Samenzweringstheoretici zijn er al lang van overtuigd dat ufo onderzoekers die te dicht bij de waarheid komen worden uitgeschakeld door de geheime diensten of de zogenaamde men in black.

Bron

Wat denk jij dat er gebeurt is met Max Spiers? Was zijn dood inderdaad natuurlijk of is er meer aan de hand. Discussieer mee op het forum >>

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie