Solar Warden – Het geheime ruimte programma

Sinds ongeveer 1980 bestaat er een geheime ruimtevloot. De codenaam van deze ruimtevloot is Solar Warden en het bestaan van de ruimtevloot is bij het publiek onbekend.

Ik kwam een interessant artikeltje tegen op de Huffington post over het mogelijke bestaan van een geheime ruimtevloot met de naam Solar Warden. Zoals de auteur van dit artikel zich afvraagt vraag ik me ook af of het hier gaat om complete onzin, een samenzweringstheorie, of ligt het simpelweg zo gevoelig dat het een oproer in de wereld zou kunnen veroorzaken? Lees hieronder het verslag:

Naar aanleiding van mijn verzoek aan het departement van defensie in het kader van de wet vrijheid van informatie kreeg ik van hen een zeer onverwachte reactie namelijk:

“Ongeveer een uur geleden sprak ik met een vertegenwoordiger van NASA die bevestigde dat het hun programma was. Het programma werd beëindigd door de president. Hij vertelde me ook dat het niet om een gezamelijk programma met het ministerie van defensie ging. De vertegenwoordiger van NASA vertelde me dat het verzoek gericht moet worden aan de FOIA Manager van het Johnson Space Center.

Ik heb uw verzoek doorgezet aan één van onze ruimtegerelateerde directies en wacht op een andere divisie bij het commando om naar mij terug te reageren. Zodra ik antwoord heb van de andere divisie zal ik contact met u opnemen. Heeft NASA u naar ons doorverwezen?”

Het programma opereert niet alleen onder auspiciën van de Amerikaanse regering maar ook onder het gezag van de Verenigde Naties. Misschien vraagt u zich af hoe ik deze informatie weet.

Er zijn een aantal mensen die geprobeerd hebben de waarheid te achterhalen en daar in zijn geslaagd. Ofwel door gelekte informatie of door simpelweg vragen te stellen. Ministeries maken wel eens fouten en geven dan per ongeluk informatie vrij. Net zoals dat gebeurde toen Darren Perks vragen stelde aan het departement van defensie zoals je hierboven kunt lezen. Een andere opmerkelijke bijdrage is die van Gary McKinnon.

Toen Gary McKinnon enkele jaren geleden de computers van het Amerikaanse Ruimtecommando hackte, leerde hij over “niet aardse officieren” en “vloot naar vloot transfers”. Ook kwam hij achter het bestaan van een geheim programma met de naam “Solar Warden”. Vervolgens werd hij door de Bush regering vervolgd voor de “de grootste computer hack aller tijden.” Hij werd, als hij zou worden uitgeleverd door de Britse regering, geconfronteerd met een gevangenisstraf van maximaal 70 jaar. McKinnon probeerde in de openbare zitting over zijn uitlevering getuigen van de bovenstaande feiten te horen. Zijn advocaat kon overheidsambtenaren dagvaarden om onder ede te getuigen over het ruimtevloot programma. Tot op heden heeft het uitleveringsverzoek van de Verenigde Staten nergens toe geleid.

McKinnon kwam ook er ook achter uit welke schepen Solar Warde bestaat. Het zou gaan om ongeveer acht sigaarvormige moederschepen die ieder meer dan twee voetbalvelden lang zijn. En 43 kleine verkenningsschepen. De Solar Warden ruimte vloot opereert onder het US Marine Netwerk en Ruimte Operaties Commando (NNSOC). Bij het programma zijn ongeveer 300 medewerkers betrokken en dit cijfer groeit nog steeds.

Er wordt van Solar Warden gezegd dat het bestaat uit Black Projects van de Amerikaanse ruimtevaart, met enkele bijdragen van onderdelen en systemen uit Canada, Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Rusland en Australië. Men zegt ook dat het programma is getest en bediend wordt vanuit geheime militaire bases zoals Area 51 in Nevada Amerika.

Dus moeten we dit gewoon afschrijven als volslagen onzin?

Nee dat moeten we niet doen en naarmate de tijd vordert zal de waarheid langzaam naar buiten komen. Wereldwijd zien veel mensen vaartuigen in de lucht en in de sub ruimte die de zwaartekracht volledig lijken te trotseren. Of ze nu deel uitmaken van het geheime ruimte programma Solar Warden, of dat het wel of niet gaat om experimentele vliegtuigen, duizenden mensen weten wat ze zien.

Het originele artikel wat ik hier vertaald heb geplaatst dateert uit 2012, er is sinds die tijd veel gebeurt. Het budget voor het geheime ruimtevaart programma zou in 2015 58.7 miljard dollar zijn en we kunnen momenteel alleen maar raden wat het budget voor 2016 en 2017 is.

We zullen de ontwikkelingen omtrent het Solar Warden ruimte project volgen met artikelen en video’s op ons forum hier >>

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie