Podesta mails: Aliens willen ons helpen maar vrezen onze gewelddadigheid

In sommige door Wikileaks gepubliceerde Podesta e-mails staan opmerkelijke zaken over aliens. Een mogelijke oorlog in de ruimte en de kennis die het Vaticaan heeft over buitenaardse wezens heeft.

Podesta mails: Aliens willen nulpuntsenergie met ons delen

Aliens willen de mensheid helpen maar ze zijn bang om dat te doen omdat ze onze gewelddadige neigingen vrezen. Dit staat in van de mails door Edgar Mitchell zijn verstuurd aan John Podesta. Ook bevatten de mails inhoud zoals een dreigende oorlog in de ruimte en de kennis die het Vaticaan heeft over buitenaards leven.

“Omdat de race naar oorlog in de ruimte aan het opwarmen is vind ik dat u zich van een aantal factoren bewust moet zijn voor de planning van ons gesprek op Skype,” schrijft Mitchell, die in februari overleden is, aan Podesta. Er wordt in de mails ook een “niet gewelddadig” alien ras genoemd die de technologie van “zero point energy” met de mensheid wil delen.

Podesta was adviseur van president Barack Obama voordat hij voorzitter van de presidentiële campagne van Hillary Clinton werd. Deze mails kwamen omhoog voordat de tweede partij van de ‘Podesta mails’ afgelopen maandag door Wikileaks werden vrijgegeven.

Katholieke collega

Terri Mansfield die zichzelf op internet omschrijft als “directeur van het ETI (Extra Terrestrial Intelligence) Peace taskforce” wordt ook in één van Mitchell’s e-mails genoemd.

Aangeduid als Mitchell’s ‘katholieke collega’ wordt van Mansfield gezegd dat ze de vergadering met Podesta zal bijwonen. “Om ons op de hoogte te brengen in hoeverre het Vaticaan zich bewust is van ETI.”

Op haar website omschrijft Mansfield ETI’s als “de hoogste vorm van intelligentie die rechtstreeks met god werken.”

Mitchell, die in de handtekening van zijn mail schrijft dat hij “de zesde man die op de maan heeft gelopen,” waarschuwt Podesta. De “niet gewelddadige ETI” helpt door zero point energy te delen met de aarde maar ze zullen “geen enkele vorm van militair geweld op aarde of in de ruimte tolereren.”

Nulpunt energie (ZPE) is in de kwantumfysica onderzocht. Het wordt beschreven als een vacuüm energie, die gebruik maakt van energie die in moleculen bestaat. Zelfs op een temperatuur op of rond het absolute nulpunt. Als het zou worden gebruikt is het theoretisch mogelijk om met een bemand ruimtevaartuig in dagen naar Mars te reizen in plaats van maanden.

Podesta verklaarde eerder dit jaar dat hij Clinton had overtuigd om UFO-dossiers openbaar te maken. “Er zijn nog steeds geheime documenten die kunnen worden vrijgegeven”, vertelde hij aan KLAS-TV. In 2002 pleitte hij openlijk om documenten over Area 51 aan het publiek vrij te geven.

Bron

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie