Opmerkelijke ufo video gepubliceerd door Chileense overheid

Een negen minuten durende uitzonderlijke ufo video is na uitvoerige bestudering door de Chileense overheid vrijgegeven. Op de video is te zien hoe de ufo nogal opmerkelijke bewegingen maakt.

De ufo video is twee jaar onderzocht

Na een onderzoek van twee jaar kunnen geen van de organisaties binnen de Chileense overheid, die met het onderzoeken naar dit soort fenomenen belast zijn, vertellen wat de ufo is. De ufo video is gemaakt vanuit een helikopter door twee ervaren marine officieren.

De CEFAA is het agentschap van de Chileense overheid die belast is met het onderzoeken van dit soort verschijnselen. Deze instantie maakt , als het onderzoek is afgerond, zijn conclusies altijd bekend aan het publiek.

Generaal Ricardo Bermúdez, directeur van de CEFAA tijdens het onderzoek, vertelde aan een verslaggever van de huffington post dat men niet weet wat het is maar wel wat het niet is.

De waarneming werd gefilmd op 11 november 2014 vanuit een Chileense legerhelikopter die op een routine patrouille was. Om 8 minuten voor twee in de middag toen de technicus het terrein aan het filmen was, observeerde hij een vreemd object die naar links over de oceaan vloog. Niet lang daarna zagen beide bemanningsleden het object met het blote oog. De technicus richtte de camera zoomde onmiddellijk op het object in. Hij gebruikte een infrarood camera voor meer helderheid.

Niet hierna nam de piloot contact met twee radarstations op om het onbekende verkeer te melden. Geen van de radarstations konden het object detecteren terwijl de helikopter wel duidelijk te zien was. De piloot probeerde enkele malen om met de UAP (unidentified aerial phenomena) te communiceren door de multinationale burger bandbreedte te gebruiken. Hij kreeg geen reactie.

De technicus filmde het object negen minuten en twaalf seconden het meeste in infrarood. Deze sensor geeft een zwart wit video waarin zwarte, witte en grijze kleuren direct gerelateerd zijn aan de temperatuur.

Wat zou het object kunnen zijn

Franse analisten zeiden dat het mogelijk om een middelgroot vliegtuig zou gaan die op de luchthaven van Santiago wilde landen. En dat het condens spoor mogelijk het dumpen van afvalwater was.

Chileense experts wisten dat dit onmogelijk was. Als het om een vliegtuig zou gaan dan was het door de rader zijn gedetecteerd. Bovendien had het toestemming om te landen moeten hebben en had het ook op de communicatie pogingen gereageerd. Over het algemeen dumpen vliegtuigen geen afvalwater en als het dit zou willen doen had het toestemming van de Chileense autoriteiten moeten hebben. Tenslotte is het zeer onwaarschijnlijk dat een ervaren piloot het object niet als vliegtuig zou hebben herkend.

Een uitgebreid artikel over deze ufo video kun je lezen op de Huffingtonpost.com

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie