Nieuwe telescoop observeert onzichtbare aardse entiteiten met intelligente beweging

Een nieuw ontwikkelde telescoop met holle lenzen heeft voor de eerste keer in onze aardse omgeving entiteiten opgemerkt die tot nog toe onzichtbaar waren voor onze ogen en voor de conventionele telescopen met bolle lenzen zoals Galileo. Dit staat in een rapport gepubliceerd in de laatste editie van American Journal of Modern Physics.

De ontdekking werd gedaan door Dr Ruggero Santilli, een zeer hoog aangeschreven expert in de wiskunde, kosmologie en natuurkunde genomineerd voor Nobelprijzen in de natuurkunde en scheikunde. Dr Santilli ontwikkelde een nieuw soort telescoop die ontworpen werd om antimaterie licht waar te nemen. Deze vorm van licht heeft een negatieve brekingsindex waardoor het nodig is om holle lenzen te gebruiken om te focussen in plaats van focussen met de traditionele convexe lenzen zoals in de conventionele Galileo telescopen.

Met behulp van een paar Galileo en Santilli telescopen, vond Dr Santilli het eerste bekende bewijs van het schijnbare bestaan in ons universum van antimaterie antimaterie sterrenstelsels, antimaterie asteroïden en antimaterie kosmische straling. Deze resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift Clifford algebra’s en hun toepassingen in 2014.

Maar dat is niet alles de nieuwe telescoop heeft waargenomen …

Op 5 september 2015, om 9.30 Dr Santilli richtte een paar Galileo en Santilli telescopen naar de nachtelijke hemel van Tampa Bay Florida. Beide telescopen waren uitgerust met een Sony camera SLT-A58K ISO automatisch en 15 seconden belichting, de twee camera’s werden gezamenlijk geactiveerd door op afstand bedienbare sluiters.

De tests waren bedoeld voor het zoeken naar antimaterie sterrenstelsels en de twee paar telescopen werden gericht naar de lucht. Door de plotselinge bewolking moest de observatie gestaakt worden. Dr Santilli richtte de telescopen op Tampa Bay en tot zijn grote verassing verschenen zeer heldere maar ongeïdentificeerde entiteiten in het scherm van de camera.

Deze ontdekking leidde tot een nieuw systematisch gebruik van de Galileo en Santilli telescopen voor het zoeken naar entiteiten die hier onzichtbare aardse entiteiten genoemd worden. Ze zijn onzichtbaar voor onze ogen en ook voor onze optische telescopen met convex lenzen. Maar ze volledig zichtbaar via de Santilli telescoop met holle lenzen en ze bevinden zich in onze aardse omgeving.

Lees het rapport van Dr Santilli in pdf formaat op: thunder-energies.com

 

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie