Interstellaire ruimteschepen bezochten de aarde in de oudheid

Uit fascinerende teksten die 6000 jaar geleden zijn geschreven blijkt dat de aarde in de oudheid werd bezocht door interstellaire ruimteschepen.

De ware geschiedenis

De ware geschiedenis van de mensheid is veel boeiender dan wat de reguliere wetenschappers en geschiedenisboekjes ons vertellen. Wist u dat er oude teksten bestaan die duizenden jaren oud zijn? Deze teksten beschrijven voertuigen die door de geest werden gecontroleerd. Ook beschrijven de teksten technologieën zoals levitatie, anti-zwaartekracht en ruimteschepen afkomstig van andere planeten.

Er zijn zoveel dingen uit de geschiedenisboeken gelaten. Dat het lijkt dat wij de waarheid van onze geschiedenis en de oorsprong van de mens niet mogen weten.

De meeste mensen beschouwen het oude Sumerië of het vroegere Egypte als twee van de meest interessante beschavingen uit de oudheid. De waarheid is echter dat elke oude cultuur op z’n eigen manier interessant is en in verschillende aspecten heeft bijgedragen aan de beschaving. Als we kijken naar het oude India ontdekken we dat velen verwijzen naar de meest fascinerende oude teksten aller tijden.

India heeft één van de meest uitgebreide geschiedenissen in de wereld. Hun grootste teksten heten de Veda’s en zijn bekend als de belangrijkste oude geschriften ter wereld. Het interessante van deze teksten, die van duizenden jaren geleden dateren, spreken over “vliegende schepen” en die zouden hun continent zo’n 6000 jaar geleden hebben bezocht.

De Mahabharata en Ramayana

Opgesteld in Vedische Sanskriet vormen de teksten de oudste laag van Sanskriet en de oudste geschriften van het Hindoeïsme. Veel mensen beschouwen deze teksten als fascinerend en verwarrend tegelijkertijd. In het boek de Vaimanika Shastra, oftewel de wetenschap van Aeronautica, worden in groot detail voertuigen die met de geest gecontroleerd werden genoemd. Dit dankzij een technologie die nu is verloren maar voor oude culturen toegankelijk was.

Maar het zijn niet alleen deze voertuigen die beschreven worden. Maar ook fascinerende technologieën zoals levitatie en anti-zwaartekracht kom je tegen. Deze futuristische technologieën waren volgens de geschriften op aarde beschikbaar en dit meer dan 6000 jaar geleden. Door veel onderzoekers wordt het heilige boek van de Vaimanika Shastra als gids naar het heelal, ruimteschepen en interstellaire reizen beschouwd.

Om wat de Vaimanika Shastra ons verteld te kunnen begrijpen richten we ons een bekende Sanskriet geleerde. Dr. Raghavam heeft meer dan 120 boeken en 1200 artikelen geschreven. In 1966 won hij de Sahitya Akademi Award voor het Sanskriet. Volgens Dr. Raghavam spreken deze oude Indiase teksten over mensen die op andere planeten woonden en buitenaardse wezens die onze voorouders duizenden jaren geleden bezochten.

Een citaat van Dr. Raghavan zegt:

“Vijftig jaar onderzoek naar deze oude werken overtuigt me dat er levende wezens op andere planeten zijn en dat ze zo’n 4.000 jaar voor Christus de aarde bezochten”.

Hij legt verder uit:

“Er is in de vertaling van de Vedas (geschriften), Indiase heldendichten en andere oude Sanskriete teksten, fascinerende informatie over vliegende machines, zelfs fantastische sciencefiction wapens te vinden”.

Veel andere wetenschappers en schrijvers zijn het eens met Dr. Raghavan dat een ruime hoeveelheid bewijs voor allerlei technologieën in de Mahabharata en Ramayana is te vinden.

Dr. A.V. Krishna Murty, professor in de luchtvaarttechnologie aan de Indian Institute of Science in Bangalore.

“Het is waar, ” zegt hij, ‘de oude Indiase Veda’s en andere teksten verwijzen naar luchtvaarttechnologie, ruimteschepen, vliegende machines en astronauten.’

“Een studie van de Sanskriet teksten heeft mij ervan overtuigd dat men in het oude India het geheim kende hoe vliegende machines te bouwen. En die machines werden gemodelleerd naar ruimteschepen afkomstig van andere planeten.”

Het lijkt niet uit te maken waar we kijken. Alle culturen uit de oudheid noemen fascinerende details die door de reguliere wetenschappers fout worden begrepen. Er zijn tal van oude teksten die wijzen op stukjes “vergeten geschiedenis”.

Na het bekijken van al het bewijs kun je jezelf afvragen of het geen tijd wordt om de geschiedenisboekjes te herschrijven.

Bron

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie