Interdimensionaal vaartuig gefilmd boven Lombardije Italië

De beelden in de onderstaande video zijn gemaakt boven Lecco in Lombardije. Is wat we zien een geavanceerd inter dimensionaal vaartuig en is dit bewijs dat zeer geavanceerde buitenaardse beschavingen de aarde bezoeken? De ufo gemeenschap is in ieder geval zeer enthousiast over de beelden.

Inter dimensionaal vaartuig

Andere ufologen denken dat de technologie van het inter dimensionale vaartuig tot een zeer ver geëvolueerd en zachtaardig buitenaardse soort behoord. Deze buitenaardse beschaving staat beter bekend als de Pleiäden of de Nordic aliens.

De beelden van het vermeende geavanceerde inter dimensionale ufo vaartuig zijn op woensdag 2 november gemaakt in Lecco. Dit ligt in de Italiaanse regio Lombardije. De beelden zijn op Youtube geplaatst door gebruiker Davisito de Zabedrosky in samnwerking met Midolo Corrado.

De beelden zijn viraal gegaan en hebben al vele duizenden views ontvangen.

Naar verluidt tonen de beelden een grote transparante ufo in de vorm van een vliegende schotel die boven Lecco vanuit een inter dimensionale portaal werd gematerialiseerd. Het mysterieuze vaartuig begon met het verspreiden van kleine doorzichtige bollen vermoedelijk drones (zie video).

Uit de vele reacties op de video blijkt dat veel mensen denken dat het hier om nep beelden gaat. Ze zouden zijn gemaakt met photoshop. Wat denken jullie gaat het hier om een hoax of is het inderdaad een inter dimensionaal vaartuig?

Bron van dit artikel: ufocasebook.com

 

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie