Gary McKinnon wat vond hij tijdens zijn twee jaar durende hackaanval

Gary McKinnon gelooft dat hij het bewijs heeft gezien dat NASA foto’s voordat ze aan het publiek werden vrijgegeven bewerkte. De ufo’s die op de foto’s te zien waren werden zorgvuldig door middel van airbrush verborgen.

Nadat Gary McKinnon had ingebroken in de databases van de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon, werd hij geconfronteerd met uitlevering aan de Verenigde Staten. Deze strijd heeft tien jaar geduurd.

Tot op de dag van vandaag blijft de zaak, dat NASA en de Amerikaanse regering al jarenlang weten dat we regelmatig door ufo’s van verafgelegen sterrenstelsels worden bezocht, één van de top samenzweringstheorieën.

Maar in het geloof, dat Jan met de pet hier niet mee om zou kunnen gaan wat zou leiden tot ineenstorting van religie en de samenleving zoals we die kennen, heeft men dit succesvol voor ons verborgen weten te houden.

Het was voormalig NASA klokkenluider Donna Hare die in november 2000 claimde dat NASA werknemers satellietfoto’s waar ufo’s op te zien waren digitaal bewerkten voordat ze werden vrijgegeven. Dit gebeurde in gebouw acht van het Johnson Space Center in Houston Texas.

Door deze verklaring besloot Gary McKinnon dat hij meer wilde weten.

Een grote interesse in de zogenaamde buitenaardse disclosure beweging, die overheden wereldwijd oproept om al hun geheime dossiers over ufo’s en buitenaardse bezoekers vrij te geven, brachten hem ertoe, om vanuit het huis van de tante van zijn vriendin, in te breken in de computer databases van de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon.

Volgens Gary McKinnon was hun beveiliging zo slecht dat hij gedurende een kleine twee jaar regelmatig toegang tot de gehele database had.

Opvallend is wel dat ondanks de ongekende toegang die hij had er maar zo relatief weinig onthullingen volgden.

Het eerste wat hij vond toen hij rond struinde in de databases was een bestand met de naam “niet aardse officieren” dit bestand bevatte hun namen en rangen. Het bestand bevatte ook een apart bestand met de naam “materiële transfers tussen schepen”.

Echter hij heeft nooit namen en rangen genoemd van deze “niet aardse officieren”. Bovendien beweert hij dat verder onderzoek er niet toe heeft geleid een spoor te vinden van de schepen en van de reden van het gebruik van de term niet aardse officier.

Gary McKinnon gelooft dat hij vertrouwelijk bewijs heeft gevonden van een geheime ruimte basis.

Niet aards betekend niet alleen niet van de aarde, het kan ook betekenen niet op het land, dit is niet een ongewone term in de marine.

Op de vraag of de term niet aardse officieren iets anders kan beteken zoals bijvoorbeeld astronauten, antwoord Gary McKinnon:”Dat ligt aan jou hoe je het interpreteert.”

Over het andere bewijs dat hij ontdekte tijdens het vissen in de computers van gebouw 8 van het Johnson Space Center zegt hij:”Er waren beeld databases met gefilterde of bewerkte en onbewerkte beelden. Ze hadden een grootte van ongeveer 200 megabytes elk. Ik had op afstand volledige controle over de computer.”

Naar eigen zegge probeerde hij een foto te downloaden maar dit ging extreem langzaam en hij was pas op de helft tot twee derde van de download toen hij werd ontdekt.

Gary McKinnon voegt eraan toe: “Het was de helft van een planeet, ik neem aan dat het de aarde was. Het was bewolkt, maar ik zag een klassieke sigaarvormige ufo.”

Hij zei dat er koepels aan de boven en onderkant waren en één aan de rechterkant. Hij had niet het gevoel dat het door de mens gemaakt was.

McKinnen zegt dat hij een printscreen probeerde te maken van hetgeen hij zag maar hij zag zijn muisaanwijzer bewegen onafhankelijk van zijn eigen muis bewegingen voordat de verbinding verbroken werd. Hij kon het beeld niet meer van zijn klemboord terughalen.

Niet lang hierna werd hij gearresteerd en heeft hij een langdurig gevecht geleverd tegen zijn uitlevering. Dit gevecht duurde van 2002 tot 20012 en kreeg veel publiciteit. In 2008 kreeg hij de diagnose Asperger syndroom een vorm van autisme die mogelijk zijn gedrag kan hebben beïnvloed.

De Amerikaanse regering zegt dat zijn actie 700.000 dollar heeft gekost en dat de reden van zijn hack sinister is dan het achterhalen van de waarheid.

Men beweert ook dat hij belangrijke bestanden heeft verwijderd waardoor het computer netwerk van het Amerikaanse leger in Washington 24 uur werd platgelegd.

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie