Facebook-evenement ‘Storm Area 51’ verdwenen en weer verschenen

Area 51 het middelpunt van onverklaarbare acties? Wat er de laatste dagen gebeurde is genoeg om nog meer complottheorieën aan te wakkeren.

De ochtend nadat Mathew Roberts met CNET had gesproken over Facebook die zijn evenement “Storm Area 51” dat hij had gemaakt had verwijderd, was de pagina hersteld.

De oorspronkelijke post, “Storm Area 51, They Can’t stop All of Us”, begon als een grap en ging snel viraal met meer dan 2 miljoen mensen die beloofden “die buitenaardse wezens te zien.”

Op zaterdag plaatste Roberts een screenshot van het bericht dat hij ontving dat het evenement “door Facebook is verwijderd omdat de op dit evenement geposte inhoud in strijd was met onze Community-normen.”

“Ik heb nooit een reden gekregen waarom het evenement werd verwijderd,” vertelde hij aan CNET.

Maar dinsdagochtend was de pagina terug.

“Dit was een vergissing en de evenementenpagina is nu weer beschikbaar”, zei een Facebook-vertegenwoordiger in een e-mail.

De bestaande evenementenpagina bevat echter enkele wijzigingen ten opzichte van het oorspronkelijke bericht.

De ontmoetingsplek, oorspronkelijk het Area 51 Alien Center in Amargosa Valley, is nu Rachel, en de tijd van het evenement is nu vanaf de middag op 20 september tot de middag op 22 september.

Een link op de pagina leidt naar stormarea51.us, waar “Er komt iets groots” staat.

“We ontmoeten elkaar in de stad Rachel, NV – de stad die het dichtst bij Area 51 ligt!”, Zegt de pagina. “We reisen de woestijn in om rechtstreeks met landeigenaren te praten over het creëren van een evenement voor mensen om het bovennatuurlijke te vieren, zij zijn helemaal aan boord! ‘Ze’ kunnen ons er niet van weerhouden elkaar daar te ontmoeten, laten we plezier hebben! Muziek, kamperen en kunst zal allemaal plaatsvinden in het weekend tot zondag – we hopen je daar te zien!

Echter de website van de stad Rachel waarschuwt potentiële bezoekers over wat ze dat weekend kunnen verwachten.

“Als je van plan bent om het evenement bij te wonen, moet je ervaren zijn in het kamperen, wandelen en overleven in een barre woestijnomgeving. Je moet een voertuig in goede staat hebben. Je moet jezelf kunnen voorzien in eten, water, gas, enz. We verwachten dat mobiele service en internet offline zijn. Creditcardverwerking werkt niet, dus zorg dat je voldoende contant geld bij je hebt.”

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie