De Tolteken het naguale het tonale en de genade van intentie

Het oude volk de Tolteken wisten al dat alles wat bestaat één levend wezen is, dit wezen manifesteert zich in alles wat we kunnen waarnemen en in alles wat we niet kunnen waarnemen. Het enige wat werkelijk bestaat is dit levende wezen. Al het andere inclusief wijzelf is slechts een voortvloeisel uit dit grootse en prachtige wezen.

Dit levende wezen houd toezicht op de energie van de zon. De zon zelf is ook een uitvloeisel van dit wezen en de planeten die om de zon draaien zijn weer een uitvloeisel van de zon. Al het leven op aarde is een emanatie van de wisselwerking van de zon met de planeet aarde. Dit is de manier waarop dit grootse en prachtige wezen onze planeet beheerst.

Om alle uitvloeisels van dit ene levende wezen te kunnen begrijpen, verdeelden de Tolteken alles in dat wat nagual is en in dat wat tonal is. Alles wat bestaat maar wat we niet kunnen waarnemen werd door de Tolteken nagual genoemd. Alles wat we met onze zintuigen en ons gezond verstand kunnen waarnemen noemden de Tolteken tonal.

Intentie is die verbinding of die kracht die alle overdracht van energie tussen het naguale en tonale mogelijk maakt. Als intentie er niet zou zijn zouden zowel het naguale als het tonale niet bestaan. Intentie is leven de eeuwige metamorfose en eeuwige interactie. Als we het over god hebben dan hebben we het over intentie, het is het leven zelf. Intentie is zowel god als geest. Je zal begrijpen dat het de genade van intentie is die ervoor zorgt dat het tonale en het naguale kunnen bestaan.

Bron: De angst voorbij

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.