De pijnappelklier één van de grootste geheimen die voor de mensheid verborgen is gehouden

De pijnappelklier is een onderdeel van de menselijke hersenen die lang voor de mensheid verborgen is gehouden. De reden dat het pijnappelklier wordt genoemd is omdat het lijkt op een dennenappel.

De werking van de pijnappelklier

Een kleine klier met de vorm van een dennenappel die verantwoordelijk is voor de productie van het serotonine derivaat melatonine. Dit heeft te maken met onze hormonen die de regulatie van onze slaap en waak patronen beïnvloeden, met inbegrip van onze seizoensgebonden functies.

Deze kleine klier met de vorm van een dennenappel bevindt zich nabij het centrum van de hersenen tussen de twee hersenhelften.

De elite heeft deze informatie zolang voor de mensheid verborgen gehouden. Met als doel dat wij niet te weten zouden komen wat het volle potentieel van dit onderdeel in onze hersenen is.

In wezen is de pijnappelklier het portaal tussen de fysieke en geestelijke wereld voor de mens. Wanneer het wordt geactiveerd wordt de geest gevuld met een gevoel van euforie en eenheid. Het geeft de mens het besef van alles te weten. Men kan dit activeren door middel van yoga, meditatie en andere occulte methoden.

Eenmaal geactiveerd stelt het iemand in staat om vrij te reizen naar andere dimensies. Dit wordt ook wel aangeduid als astrale projectie of remote viewing. Door oude methoden en gevorderde praktijken, kan men zelfs de gedachten en acties van andere mensen in de fysieke wereld controleren.

Geschiedenis

De voormalige Sovjet Unie en haar diverse schaduw organisaties hebben lange tijd onderzoek gedaan naar deze effecten en hebben de informatie voor het publiek geheim gehouden.

De reden dat we niet in staat zijn om gebruik te maken van deze geweldige mogelijkheid van onze hersenen is vanwege de hoeveelheid natrium fluoride die we dagelijks binnenkrijgen. Het grootste deel van de natriumchloride die we binnenkrijgen wordt door de pijnappelklier geabsorbeerd. In essentie betekend dit dat de pijnappelklier niet in staat is om de hormonale processen in ons lichaam in evenwicht te brengen.

Tijdens het schrijven van dit artikel was niet duidelijk hoeveel natrium chloride ons drinkwater bevat. Maar in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, bevat de watervoorraad 90 procent fluoride en diverse andere componenten. Zelfs waterfilters die men in de supermarkt kan kopen zijn niet in staat om de fluoride eruit te filteren.

Een manier om dit te bestrijden is omgekeerde osmose of water destilleren, waarvan water destillatie de goedkopere optie is.

Bekijk dit interessante filmpje over de pijnappelklier

Bron

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie