De oude kennis van levitatie en antizwaartekracht

Veel wetenschappers in de wereld onderzoeken momenteel het fenomeen van levitatie en antizwaartekracht. Uit oude documenten blijkt dat onze voorouders bekend waren met deze principes. Er gaan zelfs geluiden op dat de piramides in Egypte met behulp van levitatie en antizwaartekrachttechnologie zijn gebouwd.

We zien in veel delen van de wereld enorme monolieten die we zelfs in ons huidige tijdperk met al zijn technologie niet omhoog zouden krijgen.

Kan levitatie verklaren hoe in de prehistorie gigantische stenen werden opgetild? Voor sommige mensen klinkt dit idee belachelijk maar studies van oude beschavingen leveren veel bewijs dat mensen in het verleden heel slim waren en dat in sommige gevallen de moderne wetenschap nog steeds bezig is de achterstand op de onbekende oude technologieën in te halen.

In Baalbek (Libanon) bijvoorbeeld, ligt aan de voet van het Baalbek terras een gigantische plaat. Deze enorme monoliet is 22,1 meter lang, 4,8 meter breed en 4,2 meter diep. Zeggen dat deze steen groot is is een understatement. Moderne kranen kunnen deze oude reus niet tillen. In feite zouden er 40.000 werkers nodig zijn om deze enorme massa te verplaatsen. De vraag is dan ook hoe deden ze dit?

Misschien kan de sleutel tot dit oude mysterie gevonden worden in een oud boek Chaldese magie oorsprong en ontwikkeling van François Lenormant. Het boek bevat magische praktijken, religieuze systeem en de mythologie van de Chaldeeën van het oude Assyrië. Lemormant stelt in dit boek dat de oude Babylonische priesters geluid gebruikte om zware stenen de lucht in te heffen. De stenen waren zo zwaar dat nog geen duizend man ze konden tillen.

Baalbek steen van de zwangere vrouw

We komen wereldwijd heilige boeken en andere heilige geschriften tegen die betrekking hebben op de effecten die geluidsgolven op oude muren hadden. In koptische geschriften zien we het proces waarbij blokken voor de piramides werden verheven door het geluid van zingen.

De moderne wetenschap is echter niet in staat geweest om een verband tussen geluid en gewichtloosheid te leggen en worden deze verhalen afgedaan als pure oude fantasieën. Toch kunnen we nog steeds niet uitleggen op welke wijze deze stenen dan wel werden opgeheven. De tijd is nu gekomen om onze onwetendheid van ons af te werpen en gracieus te accepteren dat onze voorouders meer over de universele krachten wisten dan wij op dit moment.

Lees de rest van dit artikel in het Engels op: messagetoeagle.com

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie