Bevrijd je geest! Tips om negatieve energie kwijt te raken

Energie is alles, je kunt het niet zien maar je kan het zeker voelen. Wanneer je een hekel aan iemand hebt maar niet precies weet waarom of andersom wanneer je je meteen met iemand verbonden voelt. Dit komt door de vibratie die je allebei uitstraalt. Sommige mensen geven negatieve vibraties af en anderen positieve.

Belangrijk is dat we allemaal natuurlijk aangetrokken worden door mensen die een vergelijkbare vibratie als onszelf uitstralen. Daarom is het zo dat wanneer je in een negatieve staat verkeerd je aangetrokken wordt door mensen die ook negatief zijn en mensen die een positieve vibratie hebben je juist afkeren.

Je huis en je werkplek bevatten hoge concentraties van jouw energie alleen al vanwege de hoeveelheid tijd die je daar doorbrengt. De gedachte die je denkt, de woorden die je zegt en de acties die je onderneemt zijn erg sterk in je huis vertegenwoordigt. Het is dus belangrijk om deze de negatieve energie uit deze fysieke plaatsen te verwijderen en tegelijkertijd de negatieve energie die in jezelf zit op te ruimen. Op deze manier kan je de negatieve spiraal doorbreken.

Hier zijn een aantal manieren om negatieve energie op te ruimen:

1. Ruim op! Elke keer dat je jezelf ontdoet van rommel, vuil en stof en je bezittingen reinigt en organiseert herstel je de orde. Denk er eens aan, een schone ordelijke ruimte voelt licht en helder en heeft zeer hoge vibratie energieën. Je huis en werkplek zijn niet alleen concentraties van jouw energie maar ze zijn de reflectie van je innerlijke staat.

Ruim je hoofd op door het woordje “maar” op de juiste manier te gebruiken. Elke keer als je aan iets negatiefs denkt of het zegt, voeg dan het woordje “maar” toe en voeg iets positiefs toe om het te neutraliseren. Bijvoorbeeld, “Ik kan het me niet veroorloven om je naar dat concert mee te nemen maar er zijn veel gratis concerten waar we dit weekend naar toe kunnen gaan.” Dit is zo’n geweldige gewoonte, dus begin “maar” te gebruiken na elke negatieve uiting en zorg er voor dat je “maar” nooit gebruikt na een positieve uiting.

2. Klap in je handen, of maak herrie met potten en pannen. Loop door elke ruimte van je huis en klap hard in je handen om negatieve energie patronen te verstoren en te verspreiden. Is je ooit opgevallen hoe licht en fris alles lijkt na een onweerstorm? Dit is hetzelfde principe.

3. Mediteer op liefde. Liefde heeft de hoogste vibratie en je kan jezelf en je leef en werkomgeving injecteren met een liefde meditatie. Je focust op het uitstralen van liefde naar iedereen die je kent.

4. Herschikken van de ruimte, verplaats meubilair. Dit is hetzelfde concept als met de harde geluiden. Verplaats je meubels en spullen zodat er zoveel mogelijk open ruimte ontstaat.

5. Glimlachen en lachen. Lachen is het beste medicijn en dit heeft een reden. Glimlachen en lachen zorgt voor psychologische veranderingen. Je kan het niet helpen, maar je verbeterd je stemming (trillingen) door te lachen.

6. Gebruik een kommetje met zeezout en strooi het in het de hoeken aan de noordoostelijke en westelijke kant van je huis. Deze Feng Shui methode zorgt voor evenwichtige chi (energie) stromen door je huis.

7. Open je ramen en laat de energie vrijelijk stromen (tenzij je ergens woont waar het zwaar vervuild is). Besteed zoveel mogelijk tijd buiten als je kan, voel de enorme uitgestrektheid van de wereld en het universum. Stel je intentie in dat negatieve energieën je verlaten en “draag ze over” aan het universum. Het universum is oneindig en kan deze energieën makkelijk absorberen.

8. Voeg levende planten toe aan je ruimtes en nogmaals, besteed zoveel mogelijk tijd als je kan buiten. Verwijder dode planten of planten die aan het doodgaan zijn onmiddellijk, echter wees voorzichtig met deze techniek als je een “zwarte duim” hebt.

9. Vermijd negatieve mensen. Deze klagers, komedianten, energie vampieren en depri’s slepen je alleen maar mee naar beneden. Excuseer jezelf en doe wat je kan om afstand te houden.

10. Ten slotte, kies ervoor niet aan emoties te blijven hangen. Zit de emotie uit wanneer je een negatieve voelt, zeg tegen jezelf, “ik voel (boos, verdrietig, of wat dan ook)” maar zeg nooit, “Ik ben ( boos, verdrietig, etc.).” Je kan gevoelens loslaten maar je kan jezelf niet loslaten. Wees niet de negatieve energie.

Bron: In5d.com

likeheartlaughterwowsadangry
0

Plaats een reactie